Glas Javnosti

Aneli očajna: Janjuš je šutnuo kao da nije ni bio sa njom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Aneli Ahmić ne može da dođe sebi nakon raskida!

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić očajna je nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjuš. Sinoć je u Šiša baru otvorila dušu voditelju Darku Tanasijeviću, te priznala da ju je uhvatila depresija. Podsetimo, do raskida je došlo nedavno i naprasno, a Aneli je sinoć istakla da Janjušu "stalno nešto smeta".

- Kako si? - upitao je voditelj.

- Depresivno sam bila juče, danas sam malo bolje. Sve ovo sa Janjušem me je jako poremetilo. Mene jako boli što ne mogu skroz da mu se otvorim i da mu kažem da mi smeta taj njegov zadrt karakter. Jako je težak karakter - započela je aneli, pa dodala:

- Njega stalno nešto boli, stalno mu nešto smeta. Ta njegova negativa na mene utiče. Jako sam depresivna pored njega. Mislim da treba da prođe neko vreme da Janjuš da vidi da greši - istakla je Ahmićeva.


- On važi za velikog šaljivdžiju, a nekako je iz tvoje priče previše mračan - nadovezao se voditelj.

- Kad smo razdvojeni, on se šali, kad je sa mnom, on to ne radi, kao da mu nešto smeta. Jako se promenio. Njemu je teško, svi znamo kroz šta je prošao. Ja pokušavam da ga nekako oraspoložim, ali mi ne ide od ruke - priznala je starleta, pa zaključila:
- Stalno mi govori kako sam samoživa i da sam folirant, ja ne znam zbog čega. Darko, moram da ti kažem šta je mene mnogo zabolelo. Janjuš je naše slike u rehabu pobacao, mnogo mi je zbog toga teško - priznala je Ahmićeva.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR