Glas Javnosti

ZBOG OVE LEPOTICE JE NIKOLA KOJO BIO NA SLATKIM MUKAMA: Zanosnu Natašu svi znate po jednoj sceni, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Natašu Lučanin većina pamti kao lepoticu koju je Nikola Kojo odbio na kraju filma "Mi nismo anđeli". Bila je jedna od najlepših glumica devedesetih ali se u trenucima najveće popularnosti povukla iz javnosti.

Nataša se rodila u Beogradu, 16. avgusta 1965. godine.

Krasila ju je efektna ljepota i onaj neopipljivi, ali izuzetno jak seksepil. I naravno, ništa od toga ne bi djelovalo tako jako na publiku, da nije bilo njenog glumačkog talenta.

Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih godina, bilo je to u filmu "Mis".

A onda su se redali naslovi: "Lijepe žene prolaze kroz grad", "Lovac protiv topa", "Telefonomanija", "Specijalna redakcija", pomenuti film Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", "Crno bombarder" u kojem je igrala Tanju, serija "Policajac sa Petlovog brda" gdje je bila Anđela. 

Glumila je u još jednom hit ostvarenju - "Lepa sela lepo gore".  Glumila je bolničarku zajedno sa Brankom Katić

Svaka njena uloga je dobro zapamćena. Sjetimo se one iz hita iz 1992. "Mi nismo anđeli" stavila je Koja na slatke muke, kada je neodoljivo lijepa ušetala u kafić.

-Da li si ikada vodio ljubav na podijumu za igru?-  pitala ga je.

Samo on zna koliko je bilo teško ostati postojan i ne pokleknuti njenim čarima, a sve kako bi ostao vjeran simpatičnoj Marini, budućoj mami njegovog djeteta.

 

U svakom glumačkom izazovu pokazala je moć svoje ljepote, a nedavno se pojavila na Instagram profilu svoje sestre. I danas je njeno ime sinonim za ljepotu.

Pričalo se da je jedno vreme radila na RTS-u, ali niko više nije čuo ništa o njoj. Prema nekima imala je teških zdravstvenih problema i zato se povukla potpuno iz javnog života.

(Glas Javnosti)

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR