Glas Javnosti

ZAVRŠILA SE HOLIVUDSKA DRAMA: Džoni Dep i Amber Herd se nagodili

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U toku ove godine ogromnu pažnju svetske javnosti privukao je sudski spor između Džonija Depa i Amber Herd.

Holivudski glumac Džoni Dep i bivša supruga Amber Herd napokon su se nagodili nakon dugog procesa pred sudom u Virdžiniji za tužbu za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugog.

Na ovaj način okončan je najkomplikovaniji holivudski razvod kojem je javnost svedočila u poslednje vreme.


Advokati popularnog glumačkog para uspeli su da postignu dogovor prema kojem će osiguravajuće društvo Amber Herd da isplati milion dolara Džoniju Depu, kako bi se okončao ovaj slučaj, saznaje „Daily Mail“.

Međutim, glumica nema ograničenja o tome o čemu može govoriti u vezi sa slučajem, te ona ne priznaje nikakvu krivicu.

Njihova pravna bitka trajala je poslednjih šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za „Washington Post“ u decembru 2018. godine. U njemu je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“, a iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara. A onda je ona podnela protivtužbu, tražeći 100 miliona dolara jer je „pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje“.

Sudija je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Dep njoj dva miliona dolara.


Nakon odluke porote, Amber je negodovala u više navrata, te je najavljivala žalbe, a u javnosti je izjavila da nema novca da isplati bivšeg supruga.

Međutim, slučaj je konačno dobio svoj epilog, a po ovoj nagodbi Džoni Dep će dobiti znatno manje novca odstete u poređenju sa sumom koju je sud odredio, ali više neće imati spor sa bivšom suprugom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR