Glas Javnosti

MAJKA GA ZVALA DA PITA KADA DOLAZI KUĆI A ONDA JE ČULA NAJGORE VESTI! Detalji stravične nesreće kod Lučana: Dejan je voleo vožnju (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Dejan V. (19) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u mestu Viča nedaleko od Lučana.

Mladić je povredama podlegao na licu mesta, a udes se dogodio u jutarnjim satima na putu koji od sela Viča vodi ka Kaoni i Milatovićima.

- Do nesreće je došlo kada je mladić neprilagođenom brzinom pretićući golfa izgubio kontrolu nad BMW kojim je upravljao. Direktno je udario u parkiranu prikolicu teretnjaka, koja je bila pored puta. U udesu je oštećen i "golf" za čijim je volanom bio D.K. (19), koji je završio u livadi, preko puta parkirane prikolice teretnjaka - kažeizvor iz istrage dodajući da su oba mlada vozača imala probne vozačke dozvole.

- Prilikom uviđaja konstatovano je i da stradali mladić nije koristio sigurnosni pojas, kao i da nije bilo kontakta između BMW i golfa - kaže izvor.

Dejan je živeo u naselju nedaleko od centra Lučana, a voleo je i vožnju i volan.

- Znamo ga kao mirnog i vrednog mladića, radili smo na raspustu kratko vreme zajedno. Beskrajno se radovao kada je položio vozački ispit, voleo je volan i vožnju - rekla je poznanica nastradalog mladića.

Obojica su bili su jako bliski drugari, te su to veče proveli zajedno u vikendici kod mesta Vica kod Lučana.

- Dejana je majka zvala da vidi kada dolazi, razgovor je trajao nekoliko minuta i on je seo u auto i krenuo. Pola sata nakon toga žena je čula najgore vesti - rekao je jedan od poznanika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR