Glas Javnosti

RAT OKO NASLEDSTVA ESKALIRA! Iako je još živ, sinovi se otimaju oko bogatstva

Zabava
Autor: Glas javnosti

Bratoubilački rat

Advokat Alena Delona, Kristof Ajela, tvrdi da slavni glumac nije izgubio lucidnost, kako tvrde njegovi sinovi. Ajela je izjavio da Delon samo fizički trpi i da je i dalje veoma dosledan.


On se ne slaže sa zahtevom za starateljstvom koji su podneli Delonovi sinovi Entoni i Alen-Fabijen, nazivajući ga nepotrebnim i odvratnim.

Ajela naglašava da, iako je Alen Delon manje sposoban nego ranije, i dalje je prisutan. Delon trenutno prolazi kroz proces ocene zdravlja od strane još jednog lekara postavljenog od strane Tužilaštva Montargisa. Ova ocena će biti ključna u odlučivanju o eventualnoj meri sudske zaštite.


Advokat izražava nadu da će lekar preporučiti nastavak lečenja koje Delon trenutno ne prima, a ćerka Anučka Delon insistira na tome. On takođe kritikuje odluku sinova da prekinu lečenje bez prethodnog saveta lekara, opisujući to kao nezamislivo i šokantno.

Osnovni sukob među Delonovom decom leži u pitanju nasledstva filmske zvezde, vrednog oko 300 miliona evra imovine. Sinovi se međusobno bore oko raspodele bogatstva, a trenutno vode oštar sukob, dok se ćerka Anuška zalaže za lečenje u Švajcarskoj, gde živi.

Glas javnosti/U01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR