Glas Javnosti

Toni Montano pred smrt bio prinuđen da proda stan: Nije imao od čega da živi

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Rok muzičar Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je u 62. godini.

Njegove hitove je pevala cela stara Jugoslavija, ali je poslednje godine proveo u besparici, zbog čega je prodao stan i živeo od tih para.

- Tokom poslednjih 10 godina života on je prilično kuburio sa finansijama jer od autorskih prava nije mogao da živi. Kapalo je tu i tamo, ali nedovoljno da se preskoči granica bede. Ni godine nisu bile na njegovoj strani, pa nije mogao da nastupa u meri koja bi bila zadovoljavajuća, a ruku na srce, nije bilo ni mnogo poziva za nastupe, neka druga vremena su došla - ispričao je njemu blizak izvor za beogradske medije.

Stan u kome je živeo prodao je svojoj rođaki i od tih para uspevao da nabavi sve što mu treba za pristojan život.
- Poslednjih nekoliko meseci često je govorio da želi da se vrati u svoj rodni Bojnik i da tamo živi u miru, dostojanstveno. Govorio mi je: "U Bojniku mi svako ko me sretne poželi dobar dan, dok u Beogradu mi se ne javljaju ni ljudi koje poznajem. Tamo imam sve što mi treba i želim da tamo budem srećan i dočekam kraj".I komšinica Tonija Montana potvrdila je da je on prodao stan i da je selidba bila u toku. 
- Došao je ovde pre dva dana sa velikim torbama da spakuje stvari. Stric i strina mu žive odmah pored i jako su dobri ljudi. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana. Samoća ga je ubila - ispričala je komšinica beogradskim novinarima.

Podsetimo, Toni se nekoliko dana nikome nije javljao na telefon, zbog čega je njegova sestra od strica pozvala policiju kako bi obili stan u kojem je živeo.
 
U fotelji su zatekli Tonijevo beživotno telo i nije bilo znakova nasilne smrti. Preminuo je u 62. godini.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR