Glas Javnosti

Poznata svetska glumica SAHRANILA TROJE DECE: Sudbina joj nije bila ni malo srećna

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznata glumica svojevremeno je pričala o svojoj tragediji!

Slavna glumica, Mia Farou ima tešku životnu priču koja krije potresne detalje. Naime, ono od čega svaki roditelj strepi, dogodilo se upravo njoj. Sahranila je troje dece, ali je uspela da smogne snage i nastavi dalje.

Uprkos tome što je izgubila svoju decu Tam, Lark i Tadeusa, ona sada uživa u ljubavnom odnosu sa svojom preostalom porodicom. Brojni skandali obeležili su njen život, dok su je tragedije dotukle. Ipak, smogla je snage da nastavi dalje, a kako je njenoj duši, to samo ona zna.

Nekada ozarena majka 14 dece koja su joj značila ceo svet, Mia Farou, bila je pogođena tragedijom nakon što je izgubila troje svoje voljene dece u najrazornijem preokretu događaja.

Prvi put se suočila sa tragedijom kada joj je ćerka Tam preminula u 17. godini, zbog predoziranja lekovima za glavobolju, a koje je na recept dobila. Potom je izgubila i drugu ćerku.


- Lark je umrla u 35. godini od komplikacija HIV/ADIS virusa, koji joj je partner preneo. Uprkos svojoj bolesti, živela je plodonosno i sa puno ljubavi sa decom i dugogodišnjim partnerom. Umrla je za Božić u naručju svog partnera -
 rekla je Mia jednom prtilikom.

Nakon što je izgubila dve ćerke, Mia je doživela još jedan nepodnošljiv slom srca kada je njen sin Tadej sebi oduzeo život. Veza 29-godišnjaka je prekinuta, a njegova porodica je navodno očekivala da će podeliti vesti o svom venčanju. Ali, nažalost, podlegao je emocionalnoj traumi.

"Ovo su neopisive tragedije", izrazila je Mia dok je iskreno govorila o srceparajućim gubicima svoje dece. Molila je ljude da prestanu da spekulišu i da poštuju uspomenu na njenu pokojnu decu. Uprkos bolu koji je pretrpela, Mia sebe ponosno naziva majkom 14 dece i bakom 16 unučadi. Kao UNICEF-ova ambasadorka dobre volje, ona nastavlja da inspiriše i čini razliku u životima drugih.
Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR