Glas Javnosti

PROMOCIJA NEOBJAVLJENE PESME ĐOLETA BALAŠEVIĆA! Evo gde će se održati! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ispred kuće pokojog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića 29. aprila biće održana promocija njegovih pesama objavljenih do 2021. godine , uz jednu dosad neobjavljenu pesmu.

.Promocija će biti održana na rođendan njegove supruge Olivere, ispred kuće u čuvenoj Ulici Jovana Cvijića 33, a ovo je najavila njihova kćerka Beba Balašević na svom FB profilu.
- Eee, ako ste kojim slučajem prethodnih večeri prolazili kroz najopevaniju ulicu, mogli ste da vidite isto što i ja malopre...Ekipa koja se u pauzama proba časti komšijskim kiflicama je, verujte mi na reč, ekipa koje je lepo biti deo... A i vi ste pozvani da budete deo našeg malog događaja koji će uključiti ponešto iz porodične video arhive, ponešto sa koncerata, ponešto uz muziku, a bogami i uz pomenute kiflice – navela je Beba Balašević i dodala:- Jedna do sada neobjavljena pesma, jedna davno objavljena knjiga, ali ovaj put proširena, antologija poezije od prve pesme pa sve do 2021... Nešto mi je previše otrcana reč: promocija... Iako to formalno jeste, ali... Nek bude: Još Jedan Praznik? Recimo...A kakav bi to praznik bio ako ga ne obeležimo svake godine u isto vreme... Dobro nam došli, 29. aprila u 20.00 časova, u ulicu Jovana Cvijića u Novom Sadu... Ona je još pojasnila da nisu potrebne nikakve rezervacije, ali da posetioci mora da dođu na vreme.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR