Glas Javnosti

Prijatelji BRINU za Dženifer Aniston: Glumica NE MOŽE DA SE OPORAVI od SMRTI Metjua Perija

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Odlazak Metjua Perija pogodila je svetsku javnost a izvor je sada ispričao kako se sa time bori glumica Dženifer Aniston koja je bila izuzetno bliska sa slavnim glumcem koji je umro 28. oktobra u Los Anđelesu, gde je i shranjen pet dana kasnije.

Prijatelji su veoma zabrinuti za Dženifer Aniston jer veoma teško podnosi smrt Metjua Perija, rekao je izvor koji je dobro pozicioniran u filmskoj industriji.


Dženifer Aniston bila je sa ostalim glavnim glumcima "Prijatelja" Kortni Koks, Lisom Kudrou, Dejvidom Švimerom i Metom Leblankom na sahrani Metjua Perija.

"Od njih petoro, Dženifer i Kortni su najviše potresene, a Dženifer se najteže bori", rekao je izvor.


Dženifer Aniston je pre godinu dana izgubila oca, glumca Džona Anistona, zvezdu serije “Days of Our Lives,” koji je umro u 89. godini. A onda je umro Metju Peri.

"To je drugi ogroman gubitak za nju za manje od godinu dana, dok je pred vratima godišnjica smrti njenog oca. Ona se još ni od toga nije oporavila, a sada ju je ovo oborilo s nogu", napomenuo je izvor i dodao: "Ona se trudi da nastavi dalje, ali je ovo razoran udarac".


Dženifer Aniston je 2004. u intervjuu sa Dajanom Sojer kroz plač pričala o Metjuu Periju ističući da se boji i same zamisli da izgubi svog prijatelja. On je u intervjuu sa istom novinarkom 2022. o njoj poručio sledeće: "Ona mi je najviše pomogla, zaista sam joj zahvalan na tome".

Dženifer je bila prva koja je pružila ruku Periju dok se on borio sa porocima, kako je on napisao u svojim memoarima.


Metju Peri nađen je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, čekaju se rezultati toksikološke analize kako bi se utvrdio uzrok smrti.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR