Glas Javnosti

Poznati glumac Orlando Blum progovorio o ljubavi sa Kejti Peri

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac smatra da je napredovao zahvaljujući ovoj vezi

Orlando Blum već osam godina je u vezi sa pevačicom Kejti Peri, sa kojom je dobio i sina. Deluje da je par jedno pored drugog našao svoju mirnu luku, a glumac je sada progovorio o početku njihove veze.

- Kejti mrzi kad to kažem pa moram pažljivo da se izražavam, ali njena muzika je bila svuda. Puštala se na svim radio stanicama, a to nije bilo nešto što sam ja slušao. Zapravo, ja sam se zaljubio u Ketrin, tu devojku iz Santa Barbare - rekao je.

On se potom osvrnuo i na uspeh njihove veze, te istakao da oboje imaju samo jedan cilj i on se tiče stalnog napretka.


- Na neki način moja veza je najveća prilika za moj kontinuirani rast i znam da oboje to gledamo tako. Dakle, zajedno rastemo. Kejti me smatra odgovornim i ja se trudim da to opravdam - rekao je Orlando.

Orlando je i ranije govorio o njihovom odnosu, te istakao da mu je posebno bitno što su jedno drugome velika podrška.

- U potpunosti podržavamo jedno drugo u svim našim poduhvatima. Ali ne mislim da je u potpunosti shvatila šta ja radim sve dok me nije videla kako dolazim kući s posla pod velikim pritiskom i stresom - kazao je, na šta je glumica dodala:

- Kad sam ga videla prvi put, bilo je kao da se konačno pojavila sva ljubav koju sam tražila. Izlečila me i pokazala mi kako ponovo uživati - rekla je Peri.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR