Glas Javnosti

PARANOJA ZBOG HOKLICE! Biljana Srbljanović oplela po Konstraktinim napadačima: MNOGO SMO GADNI I ZAVIDNI

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Polemika oko srpske predstavnice na ovogodišnjoj Evroviziji, Ane Đurić Konstrakte i njene fotografije za Vaskrs ne prestaju.

Naime, na društvenim mrežama se povaila fotografija na kojoj je konstrakta sa korpom Vaskršnjih jaja koja stoje na stolu koji je predmet rasprave. Pojavile su se insinuacije da sto podseža na slovo "Z" što se tumači kao podrška Rusiji u trenutnoj ratnoj situaciji. RTS je oštro demantovao bilo kakvu povezanost sa ovim znakom, a oglasile su se i brojne poznate ličnosti.

- Predlažem da navalimo na tumačenje simbolike portreta na Uskršnjem jajetu samo što je to ipak malo komplikovanije od paranoje zbog tri daske ukoso ukucane, u narodu poznatije kao hohklica - napisala je Biljana Srbljanović na Fejsbuk profilu.


Izjavu srpske spisateljice o Konstrakti, ali i opoziciji u Srbiji prenosimo u celosti.

- Ovi drugi koji misle da – i ako je slučajno Z, to je još gore, jer ‘glupača’ nije razmišljala, tek nisu pri sebi. Baška što ih ne vidim da se šibaju sa ‘opozicijom’ koja stvarno neskriveno crta zlotvorsko Z. Od mantre da je Konstraktina pobeda na Beoviziji vesnik pobede opozicije na izborima stigosmo do Konstrakta je nacista što slavi ratne zločine. U mesec dana - napisala je Srbljanović.

Kaže da je svet "zavidan i podao".


- Činjenica da ljudi namerno tvituju optužbe na engleskom, taguju Eurosongove zvanične naloge i prave intrigu tamo gde je nema, može da nanese veliku štetu Konstraktinom nastupu, ako bude morala da demantuje, objašnjava, da se pravda zbog izmišljotina, a svi znamo da je to nemoguća misija. Mnogo smo gadan svet. Zavidan i podao - dodala je Srbljanović, a prensoi nova.rs.

Celu dramu u vezi sa Konstraktom i stolovima u obliku slova "Z" nazvala je "osvetom mediokriteta".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR