Glas Javnosti

ODMAH IZBACUJEM, BEZ PARDONA! Jovana prvi put progovorila o SKANDALU U JUTARNJEM

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznata voditeljka dugo se nije oglašavala posle incidenta u studiju pa se pored toga pričala i o problemima u profesiji.

Čini mi se da je ta naša novinarska profesija toliko izmučena, u mnogo aspekata zgažena, da joj je cena strašno srozana, pa bi mi izgledalo kao da je dodatno šutiram kada bih počela da pričam bilo šta loše o njoj, uključujući razočarenje nekim ljudima.

Željko Joksimović 2001. godine je objaio "Telo vreteno" a onda priznaje da nije mogla ni da zamisli da će joj on biti suprug. Isto što bih rekla da mi je neko prorekao udaju za Džuda Loa. Te godine bila je i premijera filma "Neprijatelj pred vratima" u kom je on igrao glavnu ulogu. Dakle, rekla bih nemojte da me zezate - ispirčala je Jovana za "Hello".


Nedavno je tokom uživo programa gosta izbacila iz svoje emisije i priznaje da bi isto ponovila.

- Uvek sam spremna. Neprijatnost je na prvom mestu moje crne liste, kao i svaki pokušaj da me neko iskoristi. Tada nema razgovora već sledi izbacivanje - navodi dalje.

Jovana Joksimović i lider Pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević nedavno su imali burnu raspravu u živom programu, koja se završila reklamama i njegovim izbacivanjem iz programa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR