Glas Javnosti

SRAM VAS BILO, IZAĐITE NAPOLJE: Haos u jutarnjem programu, Jovana Joksimović IZBACILA Mlađana Đorđevića iz emisije (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Voditeljka i urednica "Uranka" na TV K1 Jovana Joksimović i lider Pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević jutros su imali burnu raspravu u živom programu, koja se završila reklamama i njegovim izbacivanjem iz programa.

Emisija u kojoj su gosti bili Đorđević i lider LSV Nenad Čanak počela je uobičajeno, a onda su se stvari zahuktale.

Đorđević je o predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću rekao da je, između ostalog, izdajnik, zbog čega mu je voditeljka skrenula pažnju, rekavši da nije u redu da priča o ljudima koji nisu prisutni u studiju.

- Pa nije on čovek koji nije ovde, on je čovek u frižideru, on je čovek u čaši, on je u svemu što mi živimo - rekao je vidno iznerviran Đorđević.

Na to je Jovana Joksimović odgovorila da je takva situacija možda kod njega, "ali kod mene stvarno nije", pa je Đorđević nastavio da sugeriše na koji način je bračni par Joksimović (Jovana i Željko), kupio televiziju K1 čiji su danas vlasnici.

- Hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota - rekla je na to Jovana Joksimović.

Đorđević je odgovorio da nju treba da bude stamota jer je, kako je kazao", "u sistemu koji uništava ovu zemlju".

- Sram vas bilo, sad ću da vas izbacim napolje. E, reklame i odmah izlećete napolje. Sram vas bilo - rekla je Joksimović.

Đorđević je na to rekao da ona njega ne može da izbaci, kao i da ne može da ga ograničava u tome šta govori.

- Jeste li dobili priliku da razgovarate na neku temu. Ja vam kažem šta je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate i razgovarate. Kažem vam, ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik - kategorična je bila Joksimović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP