Glas Javnosti

Mile Kekin: Ja radim po svom, a ne da bih se svideo svima! Od publike ne tražim da im budem drag i šarmantan (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

"Ne radim to zato da bih se svideo svima, da bih se svideo publici, niti tražim od nje da im budem uvek drag i šarmantan. Ja radim po svom. Ne znam kako bih ispitivao mnjenje publike. Verovatno ću za to imati prilike na koncertima kad ponovo krenu, pa ću onda videti kako se to sviđa publici", odgovara Mile Kekin na pitanje kakvi su utisci njegove publike na to što je nedavno uplovio u politiku.

Pre dve nedelje grupa Hladno pivo objavila je novu pesmu "Kišna nedelja" na svom Jutjub kanalu. Ovo je ujedno i prva pesma sa novog albuma.

Nastala je spontano, iz jedne svakodnevne situacije.

"Pesma je nastala nakon jednog razgovora sa prijateljicom koja se žalila da je ponovo prekinula sa istim dečkom, i da se više ne misli vratiti, na šta sam ja njoj uzvratio da se čuva prve kišne nedelje. Od te moje primedbe zapravo je sve krenulo i ovo je pesma o tome kako ljubav kao i krompir ne treba podgrevati", rekao je Mile Kekin, pa se osvrnuo i na novi album Hladnog piva, piše Nova.rs.

"Mi smo sad negde na sredini puta što se tiče novog albuma. Znam samo da će biti jako zabavan album, sa dosta smeha, suza i pesama za zborno pevanje i širenje aerosoli, kada to opet bude dozvoljeno, al’ da l’ će biti više balada ili brzih pesama, to još ne znamo".

Pevač se od proleća upustio u političke vode zajedno sa svojom ženom, a glavna tema za koju se zalažu su ljudska prava.

"Politička opcija koju podržavam od sveg srca je ona koja od ove zemlje želi napraviti zemlju iz koje neće bežati mladi i u kojoj ćeš moći uspeti bez članske kartice neke stranke", objasnio je pevač, pa je dodao da je u politiku ušao zbog sebe i zbog svojih uverenja.

"Ne radim to zato da bih se svideo svima, da bih se svideo publici, niti tražim od nje da im budem uvek drag i šarmantan. Ja radim po svom. Ne znam kako bih ispitivao mjenje publike. Verovatno ću to imati prilike na koncertima sledećim kad ponovo krenu, pa ću onda videti kako se to sviđa publici".

Na pitanje da li je kroz svoj primarni posao muzičara osetio uticaj političkih neistomišljenika, pevač je odgovorio: "Verovatno će biti gradova u kojima ću manje nastupati, u kojima je desna opcija popularnija, ili tako nešto, ali to je cena koju sam spreman platiti. Što se tiče mog nekog političkog uverenja, meni je bitno da uveče kad legnem imam osećaj da sam ostao sam sebi dosledan. Da l’ ću ja biti nekima šarmantan ili nešarmantan zbog toga, s tim se ne zamaram". 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR