Glas Javnosti

LIV TAJLER: Život sam podredila karijeri

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zvezda filmova „Armagedon”, „Ukradena lepota” i „Gospodari prstenova”, ali i serija „Bludnica”, „911 Teksas“, u ekskluzivnom intervjuu za „Politiku“ kaže da glumi duguje to što je, za razliku od mnogih njenih vršnjaka koji su se drogirali i uništavali sebi živote, izbegla sve opasnosti poslednje dve decenije 20. veka

Holivudsku lepoticu i ćerku frontmena rok benda „Aerosmit” Stivena Tajlera, Liv Tajler gledaćemo od 13. decembra radnim danima, od 20 časova, na kanalu Foks, u seriji „911:Teksas”, kao neustrašivu Mišel Blejk.

Za čitaoce „Politike” priseća se svojih početaka:


– Pred kamere sam prvi put stala sa 14 godina. Od tada je moj život bio podređen karijeri, a gluma je bila jedino za šta sam znala. Verujem da upravo glumi dugujem to što sam za razliku od mnogih mojih vršnjaka izbegla sve opasnosti poslednje dve decenije 20. veka. Kako to često kažem, istina je da detinjstvo nisam imala, ali sam makar, dok su se mnogi moji vršnjaci drogirali i uništavali sebi živote, ja snimala holivudski film u Toskani. Dok je Majlo, moj prvi sin, veći deo te moje rane karijere „pregrmeo” prateći me u korak, sa seta na set, život sa Dejvidom (Gardnerom) poveo me je ka Britaniji i nekom drugom načinu života. Nisam se odrekla glume, ali sam na trenutak napravila pauzu i zahvaljujući tome shvatila da je ona ono što me najviše ispunjava – iskrena je glumica, priznavši da je važnu ulogu u tome što se vratila svetu kinematografije imao upravo njen sin Majlo.


– Uvek sam radila mnogo. Imala sam osećaj da mi svaki dan donosi neki novi izazov. Onda su došli Lula i Sejlor, i svi su mislili da je to trenutak kada ću se konačno oprostiti od karijere. Međutim, jednog dana sedela sam za stolom sa Majlom, koji je uvek bio zreo za svoje godine i on mi je iz čista mira rekao: „Mama, trebalo bi da se vratiš velikim filmovima. To je ono što si ti”. I poslušala sam ga. U sebi sam izgovorila moju malu molitvu Univerzumu i preko noći mi se javila moja agentkinja donevši mi sjajne nove ponude za serije „Bludnice”, a zatim i „911: Teksas” – otkriva glumica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR