Glas Javnosti

LAZAR GAZI PREKO MRTVIH: Dugo očekivana premijere treće sezone DRŽAVNOG SLUŽBENIKA (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Radnja se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine, jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno.

"Državni službenik 3“ čija nas premijera očekuje na kanalu Superstar od 23. aprila, vikendom u 21 čas, bavi se najaktuelnijom mogućom temom - korona virusom  i pandemijom.

Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine, jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno.Ipak, glavni junaci ove serije nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje postala  je njihova svakodnevnica.

Lazar Stanojević (Milan Marić), gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli, ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes.Borba dobrog i zla je neprekidna. Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj? Agenti ne staju u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanja i stižu do raznih strana, preko Bugarske, Turske, Kine… Svet stoji. Zlo nikad.


Glavne uloge tumače Milan Marić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Vaja Dujović, Petar Benčina, Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić - Ilić, Anđelika Simić i drugi, piše 24 sedam.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR