Glas Javnosti

ŠTA SE DEŠAVA U HOLIVUDU?! Dosta mi je, odlazim (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nakon što su Sandra Bulok i Brus Vilis, svako iz svojih razloga, najavili povlačenje iz glume, njihovim stopama odlučio je da krene i proslavljeni glumac i komičar Džim Keri.

"Idem u penziju, prilično sam ozbiljan. Zavisi, ako mi anđeli donesu još neki scenario napisan zlatnom tintom, koji će mi reći da ljudi to moraju da vide, možda nastavim da glumim, ali pravim pauzu", naveo je u razgovoru za Access Hollywood, a prenosi Deadline.

Prema njegovim rečima, uživa u "mirnom životu" i voli svoj duhovni život.

"Osećam, iako je to nešto što možda nećete čudi od neke druge poznate ličnosti, ali ja kažem - dosta mi je. Uradio sam dosta i dosta mi je", naglasio je uz osmeh Keri.

Šarmantna voditeljka je rekla da ga potpuno razume, i da šta god da se desi, da će njegovi filmovi i dalje uveseljavati i zasmejavati ljude.

Keri je bio jedan od prvih iz sveta Holivuda koji je osudio postupak Vila Smita na dodeli nagrada Oskar, smatrajući da je glumca pošto je udario šamar Krisu Roku trebalo odmah uhapsiti.

"Holivud je pokazao svoje beskičmenjaštvo i osećao sam kako je to jasna indikacija da više nismo cul klub", kazao je Keri i dodao da bi on Smita tuži i tražio odštetu od 200 miliona dolara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR