Glas Javnosti

KRALJICA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE PET MESECI! Elizabeta na komemoraciji princu Filipu (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Britanska kraljica Elizabeta II pojavila se u javnosti prvi put posle pet meseci da bi se pridružila kraljevskoj porodici i drugim zvaničnicima na godišnjem pomenu princu Filipu, koji je preminuo prošle godine.

Komemoracija je održana u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, a kraljici su se pridružili princ Čarls, njegov sin Vilijam sa suprugom Kejt i drugi članovi kraljevske porodice, uključujući njihovu decu, preneo je Rojters.

Pomenu su prisustvovali i strani kraljevi i kraljice, prijatelji pokojnog vojvode, vojni zvaničnici, više od 500 predstavnika dobrotvornih i drugih organizacija koje je princ Filip zastupao, ali i političari, uključujući britanskog premijera Borisa Džonsona.

Kraljičino zdravlje je u fokusu javnosti otkako je prošlog oktobra provela noć u bolnici zbog neutvrđene bolesti, nakon čega joj je medicinski tim savetovao da se odmori.

U februaru je bila zaražena kovidom 19, ali je imala blage simptome nalik prehladi i od tada je otkazala neke aktivnosti koje su podrazumevale kontakt sa drugim ljudima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP