Glas Javnosti

KONSTRAKTA OTKRILA ŠTA NIKADA NIJE URADILA U ŽIVOTU: Proročica je umešela prste

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ana Đurić Konstrakta tokom boravka u Torinu je otkrila zanimljive činjenice iz svog života, a jedna od njih je poseta vračari kao i šta to nikada nije uradila do sada u svom životu

Tokom priprema u Torinu za predstojeći Evrosong koji se održava sledeće nedelje predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je zaintrigirala novinare svojim odgovorima, ali i zanimljivim anegdotama iz svog života.  Bloger koji vodi Jutjub kanal ESC Bubble priznao je da je pronašao način kako da sazna neke novine o Konstrakti, putem igre "Nikada nisam".


Konstraktu je taj novinarski pristup oduševio i odgovarala je na zanimljiva i nepbična pitanja koja joj je Bloger postavio.

U razgovoru saznali smo da Konstrakta nikada nije osvojila na igri za sreću Loto, kao i da nikada nije bila u vezi sa poznatim ličnostima. Na pitanje da li se ikada zaljubila na prvi pogled, odgovorila je potvrdno, i da je to bio njen muž.


- Videla sam ga u amfiteatru, i jednostavno sam znala, kao što znam i sada - objasnila je Konstrakta,  a prenosi B92.

Đurić je navela takođe da nikada nije videla duha ali je priznala da je bila kod proročice.

- Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli - nasmejala se naša predstavnica.


Ana Đurić Konstrakta jedna je od intrigantnijih takmičara, kako prenose strani mediji.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR