Glas Javnosti

KONSTRAKTA OTKRILA ŠTA NIKADA NIJE URADILA U ŽIVOTU: Proročica je umešela prste

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ana Đurić Konstrakta tokom boravka u Torinu je otkrila zanimljive činjenice iz svog života, a jedna od njih je poseta vračari kao i šta to nikada nije uradila do sada u svom životu

Tokom priprema u Torinu za predstojeći Evrosong koji se održava sledeće nedelje predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je zaintrigirala novinare svojim odgovorima, ali i zanimljivim anegdotama iz svog života.  Bloger koji vodi Jutjub kanal ESC Bubble priznao je da je pronašao način kako da sazna neke novine o Konstrakti, putem igre "Nikada nisam".


Konstraktu je taj novinarski pristup oduševio i odgovarala je na zanimljiva i nepbična pitanja koja joj je Bloger postavio.

U razgovoru saznali smo da Konstrakta nikada nije osvojila na igri za sreću Loto, kao i da nikada nije bila u vezi sa poznatim ličnostima. Na pitanje da li se ikada zaljubila na prvi pogled, odgovorila je potvrdno, i da je to bio njen muž.


- Videla sam ga u amfiteatru, i jednostavno sam znala, kao što znam i sada - objasnila je Konstrakta,  a prenosi B92.

Đurić je navela takođe da nikada nije videla duha ali je priznala da je bila kod proročice.

- Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli - nasmejala se naša predstavnica.


Ana Đurić Konstrakta jedna je od intrigantnijih takmičara, kako prenose strani mediji.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP