Glas Javnosti

PROMENA NA KLADIONICAMA SAMO 3 DANA PRED EVROVIZIJU: Čak 10 mesta razlike za Konstraktu - ovo su poslednje prognoze pred takmičenje

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Konstrakta ima novu poziciju na kladionicama "Evrovizije", koja se održava sledeće nedelje u Torinu.

Naša predstavnica na pomenutom takmičenju Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pre nešto više od mesec dana bila je na 20. mestu na kladionicama, dok je sada situacija potpuno drugačija, piše Blic.


Posle niza promotivnih nastupa, intervjua sa mnogim svetskim delegacijama, kao i snimka sa evrovizijske probe, talentovanoj Srpkinji sad predviđaju 10. mesto, što je dosad najbolji rezultat.
Ubedljivi favorit za pobedu na ovogodišnjoj "Evroviziji" je i dalje Ukrajina i muzički sastav "Kaluš Orkestra", dok im je Italija, koja je i domaćin ovogodišnjeg takmičenja, za petama.

- Ana je vredno vežbala i pripremala se za odlazak na "Evroviziju". Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vežba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ona je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli. Par puta kada smo se videle moj savet joj je bio da izdrži energetski u Torinu te dosadne probe - kazala je Leontina za "Kurir".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR