Glas Javnosti

KONSTRAKTA JE POSEBNA! Pevačica potpisala ugovor sa najvećom izdavačkom kućom na svetu - VIRGIN RECORDS

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih umetnica u regionu, Konstrakta, započela je saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music Label & Artist Services.

Kako se navodi, oni u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Music, saopštili su iz ove izdavačke kuće.

Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.

Jedna od favorita na takmičenja za Pesmu Evrovizije 2022. od sada će imati podršku u distribuciji svog dosadašnjeg kataloga, kao i predstojećih izdanja i nove muzike.

U okviru saradnje, već danas su na striming servise dodati singlovi "Mekano" i "Nobl", oba predstavljena kroz "Triptih", i dostupni su slušaocima na teritoriji Srbije i globalno.

"Veoma smo zadovoljni što je Konstrakta postala deo Virgin porodice i što ovom prilikom započinjemo partnerstvo sa Gruvlendom! Kao najveći izdavač na svetu, sa Konstraktom imamo velike planove i sigurni smo da ćemo kroz naš premium servis digitalne distribucije imati fantastične rezultate. Ovo je samo deo naše regionalne strategije rada sa autorima i izvođačima za koje smatramo da su posebni", navodi Nikola Jovanović, Vice President of Virgin Music Label & Artist Services, Western Balkans.

"Gruvlend!" je dobio svoje partnere koji mogu da obezbede dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve komplikovanijem svetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja obezbeđuje celokupno muzičko poslovanje i tako ostavlja mesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rešenje. Nadamo se dobroj saradnji sa ovom kućom u budućnosti", ističe Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR