Glas Javnosti

IZNELI SAV PRLJAV VEŠ! Najšokantniji trenuci suđenja: silovanje flašom, izmet u krevetu, tajni snimci...

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznavaoci holivudskih prilika i filmske industrije kažu da će oboje, bez obzira na ishod ovog suđenja, platiti cenu potpunog razotkrivanja privatnosti, i biti označeni kao problematični ljudi s kojima je teško raditi.

Holivudski glumac Džoni Dep (58) i bivša supruga Amber Herd (36) glavna su tema svetskih medija već gotovo dve nedelje.

Alkohol, droga, tajne snimci, seksualno i fizičko zlostavljanje, izmet na posteljini... niko nije očekivao takvo iznošenje prljavog veša. Njihovo suđenje ulazi u treću nedelju, a ovo su najšokantniji detalji iz sudnice u Virđžiniji.


Tajni snimci

Ne bi se sećao niti bi poricao, niti bi me optužio za nešto što se dogodilo, a nije. Nisam imala nikoga ko bi me podržao - rekla je Herd, na pitanje zašto je fotografirala onesveštenog Džonija 2013. godine tokom putovanja na Bahamima.

Mnoge je šokirao sadržaj i količina audio i videozapisa koje je Amber predala sudu. Glumica je snimala muža u najčešće onesveštenom i ljutom stanju, nakon što bi konzumirao velike količine alkohola i droge.  

Na jednoj od snimaka glumac priznaje da je Amber slučajno udario glavom tokom svađe u kojoj je došlo i do navlačenja, i to u trenutku kada ju je navodno pokušavao smiriti.

Ali, zbog većine snimaka, Amber deluje kao proračunata osoba jer javnosti nije jasno zašto ga je snimala u najgorim trenucima. Dep je kasnije potvrdio mailovima da se ona ipak brinula o njemu.

Prvi udarci, rezanje prsta...

- Nikad to neću zaboraviti. Taj trenutak mi je promenio život -  rekla je Amber za prvi udarac koji je dobila od Depa.

Herd je opisala da se Deppovo ponašanje promenilo tokom veze. Na sudu je rekla da je ponovno počeo piti nakon što se neko vreme suzdržavao od alkohola zbog zdravstvenih problema. Rekla je da često ne bi razgovarao s njom te bi postao ljut nakon što bi popio.

Tokom snimanja Pirata s Kariba u Australiji 2015. godine, Džoni je ostao bez vrha prsta.

Amber mi je odrezala vrh prsta drugom od dve boce votke koju je bacila na mene - rekao je glumac. Dep tvrdi da je Amber tokom svađe bacila bocu votke koja se razbila i razrezala mu prst do kosti. Ali, umesto da odmah potraži lečničku pomoć, Dep je počeo pisati poruke svojim krvavim prstom.

Silovanje flašom

Nakon gubitka vrha prsta, Dep je napao Amber s bocom. Glumica tvrdi da Dep penetrirao u nju bocom alkoholnog pića.

Sledeće čega se sećam jest to da sam bila zabačena unatrag na tom šanku i da sam buljila u plavo svetlo. Leđa su mi bila na radnoj ploči. Mislila sam da me udara. Osetila sam taj pritisak na stidnu kost i osetila sam kako mu se ruka pomiče. Izgledalo je kao da me udara, a samo sam osetila taj pritisak. Ne sećam se što je tada rekao, samo se sećam da bila jako mirna, nisam se želela pomaknuti. Sećam se da sam gledala po sobi, gledala sam te razbijene boce i staklo i nisam se htela pomaknuti jer nisam znala je li ta boca koju je gurnuo u mene takođe razbijena. Nisam to mogla osetiti, nisam osećala bol, nisam osećala ništa. Videla sam toliko razbijenog stakla i pomislila sam - nadam se da nije razbijena. Ne znam kako je to završilo, ne znam kako sam sišla s te radne ploče. Sećam se samo da sam završila u kupaonici. Sećam se povraćanja, zvuka koji je ispuštao moj glas. Izgubila sam kontrolu nad svojom bešikom. Sećam se da sam povraćala i da je bilo krvi na podu - ispričala je Amber.

Jezive poruke 

Na sudu je predstavljen niz poruka koje je Dep razmenio s glumcem Paulom Betanijem. Njih su dvojica zajedno glumili u naučno-fantastičnom filmu Transcendence iz 2014. kao i u akcijskoj komediji Mortdecai iz 2015. godine.


U jednoj od Depovih poruka iz 2013. godine piše: Spalimo Amber! Udavimo je pre nego što je spalimo. Je*at ću njezino spaljeno telo posle samo da se uverim da je mrtva.

Izmet u krevetu

Jedan od glumčevih zaštitara, Starling Jenkis otkrio je da je Amber ostavila izmet u krevetu kojeg je delila s Depom i to noć nakon jedne od njihovih burnih svađa. Tvrdi da mu je glumica to priznala tokom njihovog zajedničkog duženja na kalifornijskom festivalu Coachelli.

Dep je ranije, tokom svedočenja na britanskom sudu, rekao da se smejao kada je otkrio da se njegova bivša supruga pokakala u njihov krevet. Nazvao ju je Amber Turd (Amber govance).

- Moja prva reakcija bila je smeh. Bilo je izloženo i tako bizarno i groteskno da sam se mogao samo smejati - izjavio je tada,prenosi 24sata.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR