Glas Javnosti

CEO SVET BUDNO PRATI SAGU: Džoni Dep prasnuo u smeh na izlaganje advokata Amber Herd, HIT snimak sve nasmejao (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Snimak sa suđenja između Džonija Depa i Amber Herd postao je viralan zbog glumčeve reakcije u trenutku kad je jedan od njenih advokata, Ben Rotenborn, uložio prigovor na pitanje koje je sam postavio.

Scena se odvila tokom svedočenja Depovog prijatelja, Bena Kinga, koji je opisivao incident u kojem je glumcu odsečen deo prsta.

Rotenborn je prekinuo svoju izjavu ulažući prigovor, što je mnoge u sudnici, uključujući i sudiju, zbunilo."Ali čekaj, ti si postavio pitanje", čuje se kako mu sudija odgovara, što je nateralo Depa i njegovog advokata da diskretno prasnu u smeh.

Podsetimo, Dep tuži svoju bivšu suprugu za klevetu zbog članka iz 2018. u The Washington Postu, u kojem je tvrdila da je bila žrtva fizičkog i emocionalnog zlostavljanja. Svedočenje je glumac zaključio rečima da je on zapravo žrtva porodičnog nasilja.

Mnogi Depovi svedoci tvrde da je Herd zlostavljala supruga, a njegov šef obezbeđenja doneo je fotografije za koje tvrdi da prikazuju Depove modrice nakon što ga je supruga udarala i na licu mu gasila cigaretu.

Suđenje se ovih dana nastavlja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR