Glas Javnosti

HOĆE LI BITI KONCERATA ZA DOČEK NOVE? Pominju se ova tri velika imena

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zasada nema nikakvih zvaničnih najava ko bi mogao da nastupi za novogodišnji doček na glavnoj bini ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Kako Novosti nezvanično saznaju, pominju se tri velika imena - Zdravko Čolić, Željko Joksimović i Dino Merlin. Međutim, kako je za "Novosti" rekao direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damir Handanović, kada je reč o organizovanju proslave Nove godine na trgu u prestonici, još ne postoji odluka Grada Beograda o tome:

- Organizacija će zavisiti i od mera koje propiše Krizni štab - naglašava Handanović.

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga (44), koja je karijeru počela u grupi "Magazin", 2022. godinu dočekaće u Srbiji, tačnije u Novom Sadu.

- Potvrđeno - napisala je Rozga na društvenim mrežama.

I folker Saša Matić (43) planira da najluđu noć provede radno, i to sa Beograđanima, u hotelu "Hajat", a za ovaj nastup će, kako priča čaršija, navodno dobiti 50.000 evra.

- Dragi moji, želim da u noći 31. decembra, ispratimo ne samo novu brojku na kalendaru, nego sve ono loše što je stalo u nju. Gde ćemo sa leđa skinuti sav teret. I tako slobodni i čisti krenuti u novu epizodu života, nasmejani, sretni i s onima koje volimo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR