Glas Javnosti

Anđelina Džoli "okreće" decu protiv Breda: Glumac u teškoj borbi

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pit se nada da njegova bivša supruga neće moći više da utiče na Šajlo budući da je ona sada punoletna.

I osam godina nakon razvoda od Anđeline Džoli holivudski glumac Bred Pit vodi bitku za decu. Tačnije, on ne želi da odustane od svojih šestoro naslednika i pomiri se sa činjenicom da su njihovi odnosi narušeni, te da su deca uzela čak i majčino prezime. 

Najstariji sinovi, Medoks i Paks, ne razgovaraju sa Bredom, a nedavno je sve iznenadio i potez petnaestogodišnje Vivijen koja je na jednom projektu potpisana kao Vivijen Džoli, bez očevog prezimena. Mnogi su pretpostavili da je ovim potezom želela da pokaže da je u čitavoj priči na majčinoj strani.

Pisalo se da nijedno od šestoro dece nije u dobrim odnosima sa Bredom, a sada su se pojavile informacije da se glumac nada da će izgladiti odnose barem sa ćerkom Šajlo koja je napunila 18 godina.

Ipak, već neko vreme spekuliše se da deca okreću leđa Pitu, a TMZ javio je juče da je Šajlo Džoli-Pit, jedno od najstarijih i njihovo prvo biološko dete, podnela zahtev da ukloni očevo prezime.

Navodno Anđelina utiče na to da deca imaju loše mišljenje o ocu, pa se Bred nada da će Šajlo, sada kada je punoletna, moći samostalnije da donosi odluke.


- Sada kada Šajlo ima 18 godina, ona može sama da odluči o tome kako želi da se razvija njen odnos sa ocem-  rekao je izvor za strane medije i dodao da će "Bred voleti svoju ćerku šta god ona odluči".

Od razvoda 2016. Bred i Anđelina vode bitku za starateljstvo, a glumica navodno deci ograničava kontakt sa ocem. Drugi izvor je istakao da Pit nikada neće odustati od svoje dece i da će od njih uvek biti "samo na jedan telefonski poziv daleko".

- Endži ih može naterati da razmišljaju drugačije, ali istina je da Bred želi da oni znaju da im on uvek čuva leđa. Bred ne želi da se ikada kaje, te i kada bude imao 70, 80 ili 90 godina, uvek će želeti da vidi svoju decu i ima kontakt sa njima. Boleo bi da Šajlo počne sama da donosi odluke i da on bude uključen u njenu budućnost, tako da samo čeka da vidi šta će se desiti i nada se najboljem - zaključio je izvor.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR