Glas Javnosti

Pevač iz Ramštajna kod stomatologa u Beogradu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Iskortistio priliku da prveri stanje u ustima.

Popularni nemački bend Ramštajn održao je dva spektakularna koncerta u Beogradu 24. i 25. maja i celu Evropu okupio u Srbiji. Dok su verni fanovi iz različitih zemalja s nestrpljenjem iščekivali da zagrmi "Du hast" sa scene na beogradskom Ušću, članovi benda su iskoristili boravak u Srbiji i da obave neke privatne stvari.

Tako je pevač Til Lindeman, frontmen Ramštajna, odlučio da poradi na svojim zubima tokom boravka u našoj zemlji.

On je posetio jednu stomatološku ordinaciju u srpskoj prestonici, a po završetku intervencije Lindeman se fotografisao, a slika iz ordinacije osvanula je na Instagramu.
Naš dragi Til Lindeman u poseti stomatologu u Beogradu - navedeno je u opisu fotografije na kojoj pevač pozira, pretpostavlja se, sa zubarkom. 

 

Ramštajn je raspametio publiku na Ušću, a jedan snimak postao je viralan na društvenim mrežama. Nakon završetka drugog koncerta po redu, oduševljena publika je tražila bis uz zanimljivu pesmu.


Masa ljudi je uglas zapevala stihove "Izađi mala, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas", nadajući se povratku benda na scenu. U opisu videa na TikToku stajalo je: "Najjači narod na svetu".
Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR