Glas Javnosti

ANA MIHAJLOVSKI OBJAVILA SLIKU ČOVEKA KOJI JU JE SAJBER ZLOSTAVLJAO: "Sada Vam predstavljam..."

Pop kultura
Autor: Glas javnosti / Telegraf

"Ignorancija nije rešenje već zaštita svakog nasilnika koji pronalazi nove žrtve dok ga prethodna meta ignoriše", započela je ona svoju objavu

Voditeljka Ana Mihajlovski na svom Instagram nalogu objavila je ime, prezime, ali i fotografiju čoveka koji je uznemirava i kojeg je prijavila za sajber nasilje.

Ana je najpre opisala kako izgleda kada se trudite da izbegnete sajber nasilje, kao i kako pružate šansu osobama koje vas uznemiravaju da pređu na drugu žrtvu:

- Ignorancija, ma pusti budalu, ignoriši, ima nas raznih, ne pokazuj da te dotiče, samo blokiraj... Ima tako puno "saveta" koji se preporučuju kao "zaštita" od internet nasilnika, a svi govore isto- "Ignoriši". Međutim, ignorancija nije rešenje već zaštita svakog nasilnika koji pronalazi nove žrtve dok ga prethodna meta ignoriše - započela je ona svoju objavu.

Ona je zatim i "predstavila" javnosti nasilnika koji ju je uznemiravao.

- Ignorancija je njihova jedina sigurnost i na nju računaju dok izabranoj, ženskoj osobi upućuju salvu uvreda putem tastature. Dok mi odrasli ljudi ne obraćamo pažnju na razne vrstre manijaka koji nam svakodnevno izleću putem društvenih mreža, postoji tako mnogo mladih devojaka koje bi uvredljivi komentari zaista povredili, pa je nekada dobro da te manijake i predstavimo javnosti kako bi svaki sledeći dobro razmislio da li je internet nasilje rešenje njegovih problema. Zato vam sada predstavljam Duleta - napisala je Mihajlovska, a potom objavila fotografiju i poruku koju joj je nepoznati muškarac uputio:

- "Stala ko zombi neki. Ku*va raspala, našla bogatog čiku i sad glumi ludilo. Bože, koji debil"- napisao je Ani nepoznati muškarac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR