Glas Javnosti

ADEL NAJAVILA BORAVAK U MINHENU: Pevačica će održati četiri koncerta

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Adel je najavila četiri koncerta na specijalno izgrađenom stadionu u Minhenu ovog leta - ideju koju je opisala kao "malo slučajnu, ali ipak fantastičnu!"

Predstave će se održati na otvorenom prostoru sa 80.000 ljudi u nemačkom gradu 2, 3, 9. i 10. avgusta.


Biće to prvi put da pevačica nastupa u kontinentalnoj Evropi od poslednje turneje 2016.

Rekla je da više nije planirala nastupe nakon svog trenutnog boravka u Las Vegasu i dve emisije u Londonu 2022.


Ali zvezda je rekla da je bila u iskušenju ponudom „jedinstvenog iskačućeg stadiona po meri dizajniranog za bilo koju predstavu koju želim da postavim“, što je bila „prilično šamar usred Evrope“.

„Nisam mogla da smislim lepši način da provedem leto i završim ovu prelepu fazu svog života i karijere emisijama bliže kući tokom tako uzbudljivog leta“, napisala je ona na društvenim mrežama.


Završila je svoju poruku: "Guten Tag babes X"

Registracija ulaznica je otvorena do 5. februara, a pretprodaja počinje 7. februara.

Ova 35-godišnjakinja treba da završi rezidenciju u Las Vegasu 15. juna. Pre toga je izvela dve rasprodate predstave u Hajd parku u Londonu u julu 2022.


Njena rezidencija u Vegasu počela je u novembru 2022. nakon što je odložena skoro godinu dana jer, kako je pevačica rekla, "nije bila spremna".

Adel je najpoznatija po hitovima kao što su Easi On Me, Hello, Someone Like Iou i Rolling in the Deep, i albumima nazvanim po godinama kada su snimljeni - 19, 21, 25 i 30 godina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR