Glas Javnosti

ADEL POTPISALA PREDBRAČNI UGOVOR SA NOVIM MUŽEM: Neće vam biti dobro od vrednosti imovine

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Adel je navodno potvrdila svoj brak sa sportskim agentom Ričem Polom. Spekulisalo se da je par u tajnosti stao na ludi kamen još prošle godine.

Adel je podgrejala ove glasine kada je nedavno Riča nazvala svojim "mužem". Pevačica je tokom humorističnog šoua svog najboljeg prijatelja Alana Kara u Los Anđelesu obelodanila da se udala.


Pevačica Adel stala je ponovo na ludi kamen i to "tajno". Ona je svoj brak sa sportskim agentom Ričem Polom potvrdila gostujući u humorističnom šou svog najboljeg prijatelja Alana Kara.

Sada kada "tajno" venčanje pevačice Adel i Riča Pola više nije tajna, počela su šuškanja oko velikog dana ovog para.


Popularna pevačica rešila je da osigura svoje bogatstvo, koje iznosi preko 220 miliona dolara.
 Suprugu je pre braka ponudila da potpiše predpračni ugovor.

Kako strani mediji saznaju, prijatelji su ti koji su podsticali Adel da sklopi predbračni ugovor, budući da se jednom već razvela i da bi bilo pametno da osigura svoju imovinu, za svaki slučaj.


Ona je vrtoglavu svotu zaradila prodajom četiri albuma, a na sve to se dodaje i iznos od 34 miliona dolara, koji je zaradila digitalnom prodajom u digitalnoj prodaji.

Pare samo pljušte

Budući da Adel vredno radi njeno bogatstvo će se dodatno uvećati. Predviđa se da će joj projekat u Las Vegasu doneti 2 miliona dolara bruto prihoda po izvedbi što znači da bi, ako pevačica dobije polovinu tog prihoda, trebalo da zaradi 13 miliona dolara. To bi ujedno bilo i najviše što je neki umetnik zaradio po nastupu u istoriji Vegasa.


To nije sve...

Uz to, Adel poseduje i više kuća, a njena glavna prebivališta su imanje vredno 11 miliona dolara u Engleskoj i 10,5 miliona dolara vredno imanje u Kaliforniji, u Beverli Hilsu.

Pored toga, u njenom vlasništvu su i dve kuće u Londonu koje se procenjuju na 14 miliona dolara;


2016. je godine kupile kuću u vrednosti od 9,5 miliona dolara, a u decemrbru 2021. godine kupila je vilu Silvestera Stalonea u Los Anđelesu za 58 miliona dolara.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR