Glas Javnosti

POVRATAK NAJBOLJEG PILOTA: Posle 30 godina, Maverik je tamo GDE i TREBA DA BUDE (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Na njegov zahtev glumci su prošli kroz izazovnu i sveobuhvatnu vazduhoplovnu obuku.

Pošto se u protekle dve godine nekoliko puta odlagao početak prikazivanja, film “Top Gan: Maverik” konačno će imati premijeru na filmskom festivalu u Kanu.

Tom Kruz ponovno igra američkog mornaričkog pilota Pita Mičela, ulogu koja ga je proslavila u filmu “Top Gun” iz 1986. godine, prenosi Stilkurir.Pred početak prikazivanja objavljen je snimak na kome se vidi kroz kakve je sve pripreme morala da prođe glumačka ekipa ovog ostvarenja. Na zahtev Toma Kruza glumci su prošli kroz izazovnu i sveobuhvatnu vazduhoplovnu obuku.

"Radili smo s mornaricom i Top Gun školom kako bismo naučili da pucamo. Ako već moramo, onda ćemo leteti u F-18" - izjavio je Kruz. Glumci su naučili kako da upravljaju kamerama dok su bili u avionima."Morali su stvarno da se nauče snimanju i osvetljenju, kako bi shvatili šta će dobro izgledati na snimku… Jako sam ponosan na ono što smo svi postigli. Svako od njih je izvanredan" - rekao je glumac.

"Vazduhoplovne scene morale su da budu stvarne, pa su naši glumci prošli kroz tri meseca iscrpljujućeg treninga" - dodao je producent filma Džeri Brukhajmer.Snimci su pokazali kako glumci lete avionima i učestvuju u “izazovnom” podvodnom programu. Glumica Monika Barbaro objasnila je da je “Tom Kruz dizajnirao ovu sveobuhvatnu vazduhoplovnu obuku za sve glumce”.

"Svi su mislili da bi bilo nemoguće da glumci stvarno budu u avionima - rekao je  Majls Teler."Ali to je dar koji nam je Tom dao, da bismo u trenutku kada smo poleteli, mogli da izdržimo" - dodao je Glen Pauel.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR