Glas Javnosti

Nataša Ninković otkrila zanimljivu raspravu sa BJELOM: 'Smatra da me OVOM ulogom vratio u kategoriju RIBA'

Kultura
Autor: Glas javnosti

Srpska Glumica Nataša Ninkovič godinama gradi veoma uspešnu karijeru i gotovo svaju ulogu odigra maestralno. Gostujući u jednoj TV emisiji ispričala i anegdotu vezanu sa seriju Senke nad Balkanom čiju produkciju potpisuje Dragana Bjelogrlić, njen dugogodišnji prijatelj.

Tako je ispričala i oko čega se raspravljala sa kolegom Draganom Bjelogrlićem.

- Sedeli smo pre neko veče sa porodicama na jednoj večeri, i ja sam s puno uveravanja izgovorila, kao da je to nepobitna činjenica, da je moja klasa sa FDU najbolja u istoriji. Bila sam ubeđena da je to zvanično tako, dok mi Bjela nije objasnio i dokazao da je to zapravo njegova klasa. Ali dobro, ima vremena, proglasiće i nas, sigurna sam - otkrila je Nataša u emisiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)

 

Sa njom na klasi su studirali Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Nela Mihailović i Nebojša Glogovac, dok su sa Bjelom na klasi biliVesna Trivalić, Manda, Srđan Žika Todorović, Dragan Petrović Pele, Mirjana Joković i Slobodan Boda Ninković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marija Bergam (@marija_bergam)

- Bjela smatra da me je tom ulogom vratio u kategoriju riba, jer kaže da ga je mnogo nerviralo što stalno igram neke tetke. On to tako vidi i komentariše. A meni zaista ne smeta ni babu da igram, ako je lik koji tumačim izazovan - priznala je glumica u pomenutoj emisiji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR