Glas Javnosti

Naša glumica doživela nezgodu na snimanju: Evo u kakvom je sada stanju

Kultura
Autor: Glas javnosti

Iva Ilinčić je ispoštovala zlatno pravilo i uprkos povredi odigrala komad do kraja.

Mlada glumica Iva Ilinčić svojevremeno je doživela povredu tokom izvođenja predstave na sceni Beogradskog dramskog pozorišta zbog čega se kreće na štakama. Ona je na samom početku predstave doživela peh i slomila kost u nozi, ali nije želela da prekine izvođenje već je puna dva sata trpela bolove na sceni.

Gips na levoj nozi i štake uz pomoć kojih hoda podsećaju je na taj nemili događaj za koji se saznao tek nakon što se spustila zavesa. Iva je otkrila kako se oseća posle svega.
- Ide nabolje, oporavljam se polako, svakodnevno idem na fizikalne terapije - rekla je glumica.
Pre nekoliko dana Iva je na svom Instagram profilu podelila fotografije koje opisuju proleće 2024. godine u njenom životu. I dok je vidimo kako se, najpre, fotografiše u liftu, a zatim "lumpuje" sa prijateljima, a onda i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, sve se završava snimkom na kojem je mlada glumica sa nogom u gipsu.


Iva je član Beogradskog dramskog pozotišta od 2022. godine i svesna je, kaže, koliko je mladim glumcima teško da postanu deo nekog ansambla. Na scenama teatra na Krstu dosad je ostvarila zapažene role u komadima "(Pra)faust", "Svet zaslužuje kraj sveta", "Kišne kapi na vrelom kamenju" i drugim. Televizijska publika ju je upamtila po ulogama u serijama "Jutro će promeniti sve" i "Žigosani u reketu", kao i po ulozi u filmu "Toma".Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR