Glas Javnosti

KARAKTERI SERIJE "KLAN" SU ANTIHEROJI : Tek će se videti cena tog života

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Anđela Popović govorila je u jednom gostovanju o svojoj ulozi u seriji "Klan" čija se druga sezona trenutno prikazuje.

Popović je rekla da je velika odgovornost baviti se temom kriminala zbog mladih ljudi koji to gledaju, dodavši da njen lik u "Klanu" ima svoje padove i oscilacije i naivno se upustila u takvo društvo u želji da se uklopi.

- Naivno se zaljubljuje, malo pita, mnogo promišlja. Označava je velika želja za uklapanjem u društvo koje možda ni ne želi da se uklopi - rekla je glumica.

Popović je rekla da joj tema i milje kriminala nisu bliski, pogotovo što mogu dati loš primer mladim generacijama, i da su zato u seriji junaci "zapravo antiheroji".


Glumica je rekla da se svojim likom trudila da prikaže da nema ulaska u takvo okruženje bez posledica, da je njoj lično važno da razmišlja gde ulazi i promišlja da ne bi došlo do posledica prenosi Telegraf/Tanjug

Popović je rekla da smatra da bi njen lik dadobije drugu priliku "bolje promislila ili bar bi tražila odgovore na pitanja koje nije dobila".

- Uvek želimo da pripadamo nekoj zajednici. Kada tragamo za sobom razmišljamo gde pripadamo, šta nas ispunjava da radimo i koji je prostor kome pripadamo? - navela je glumica.

Prema njenim rečima, kroz svoj lik želela je da prikaže "hrabrost da ipak posle svega se vrati sebi".


- Suštinski bilo mi je važno da ostane hrabra posle svega u šta se utopila i da uzme svoj život u svoje ruke ponovo, sa svim tim posledicama - rekla je Popović.

Primetivši da se sistem vrednosti dosta srozao, Popović je priznala da često promišlja i oseća se kao da nije "iz ovog sveta".

- Ali u njemu živim i ne mogu da kažem da sam radosna zbog trenutnog tržista i što nudi. Tu imate izbor da radite svoje stvari, da se radujete stvarima koje dođu do vas i pokušate da ih na svoj način oplemenite - rekla je Popović.

On je rekla da duboko veruje da svaki čovek može u svom mikrokozmosu da ima otklon od onoga što ga ugrožava i da se bavi nekim drugim stvarima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR