Glas Javnosti

GLUMAC GORAN BOGDAN OTKRIO LEPE VESTI : Priprema se nastavak Senki na Balkanu

Kultura
Autor: Glas javnosti

Goran Bogdan osvojio je međunarodnu publiku u seriji "Fargo", a našu u filmu „Otac“ i domaćim serijama „Senke nad Balkanom“ i „Močvara“ čije treće sezone upravo snima.

„Upravo pripremamo treću sezonu ‘Senki nad Balkanom’, a ja jako volim tu ulogu. Nije teško voleti Mustafu Golubića, nekako se sa njim sve događa. Кod njega je sve zanimljivo. Ja nisam ništa znao pre serije o njemu, tako da sam oduševljen bio kad sam počeo istraživati o Mustafi“, rekao je Bogdan.

Za Golubića je kazao da je „regionalni Džejms Bond“.

„To je toliko slojevita ličnost, tako duboka, toliko zanimljiva, pametna, misteriozna ličnost. Da je se nekako počelo, kad sam stupio u kontakt s njim, kao neka hemijska reakcija, počelo se sve samo od sebe odvijati. Da je bilo neviđeni gušt raditi na njemu. I to jeste bila neka moja ulaznica u srpsku kinematografiju i televiziju“, dodao je on.

Preko te uloge, podsetio je, došla je i sa saradnjom sa Draganom Bjelogrlićem, koji mu je, kaže, postao stvarno dobar prijatelj.

„Jedva čekam treću sezonu. Snimamo treću sezonu i ‘Močvare’ i ‘Senki’, jako sam srećan i jedva čekam da to radim“, istakao je glumac.

Glas javnosti/R05S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR