Glas Javnosti

GLAS SAZNAJE! SERGEJ I BANE TRIFUNOVIĆ U ZAJEDNIČKOM PROJEKTU: Prva klapa serije “Zagrljaj crne ruke” u ponedeljak (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Pripreme za snimanje serije “Zagrljaj crne ruke” ušle su završnu fazu, a glavna uloga Milana Obrenovića, u komediji čiju režiju potpisuje Radivoje Raša Andrić, pripala je Sergeju Trifunoviću.

Za scenario se pobrinuo Srđan Ćešić, poznat po minijaturama “Nikad izvini”.

-Snimanje serije još nije počelo, ali krećemo u ponedeljak- otkrio je Sergej Trifunović za Glas javnosti.

Prema njegovim rečima u podeli se našla ekipa vrhinskih glumaca, pa tako pred Tifunovića igra i njegov brat Branislav, a u ekipi su se našli i  Ljubomir Bandović, Katarina Marković, Aleksandar Dimitrijević, Boris Milivojević, ali i Marko Pavlović, Sanja Marković,  Filip Đurić i drugi. Za muziku je zadužen džez pijanista Bojan Zulfikarpašić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Kako objašnjava Sergej Trifunović radiće se tri pilot epizode, a snimanje još 10 epizoda planira se za jesen, dok će  emitovanje  možda biti na proleće, izvršni producent je kuća "Art and popkorn", a produkciju potpisuje i "Junajted medija".

Komedija "Zagrljaj Crne ruke" nastala je iz Ideje za nastavak serije “Crni Gruja” u kojoj je u prvom serijalu Trifunovič tumačio nalsovnu ulogu.

- Počelo je kao nastavak Crnog Gruje, ali smo hteli da se prebacimo u vreme Obrenovića, koje je mnogo istorijski zanimljivije za Srbiju- navodi Sergej Trifunović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Kako je objasnio njegov brat Bane igra Tanasija K. Abadžić nižeg vojnog činovnika na dvoru Obrenovića koji "K" iz prezimena “krije kao zmija noge” jer je to od Karađođević.

-Banetov lik u kancelariji ima sliku svog pradede, odnosno mene kao originalnog Crnog Gruje. I to je jedino vezivno tkivo serije "Zagrljaj Crne ruke" sa serijom "Crni Gruja"- zaključuje Sergej Trifunović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bane Trifunovic (@brankobranislav)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR