Glas Javnosti

STIGLA NAJIŠČEKIVANIJA SERIJA! Latinska zavodnica u glavnoj ulozi

Zabava
Autor: Glas javnosti

Netfliksova nova serija "Griselda", sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi, brzo je privukla pažnju gledalaca i kritičara.

Serija prati intrigantnu priču Griselde Blanko, poznate kao Kuma Medeljin kartela, koja se bori da se probije u svet trgovine drogom u Majamiju, želeći da obezbedi bolji život za svoju porodicu.

foto:društvena mreža X

Vergara, poznata po svom radu u laganijim ulogama, ovde pokazuje snažnu transformaciju, donoseći slojevitost i kompleksnost liku Griseldi. Njen prikaz lika ističe se kao jedan od ključnih elemenata serije, uspevajući da pokaže kako Griselda balansira između svoje humanosti i surovosti.


Kritičari ističu da, iako serija ima svoje trenutke napetosti i iznenađenja, ona ipak ne doseže do potpunog emocionalnog utiska kao neke druge serije.

Međutim, Vergarin performans je posebno pohvaljen, gde ona uspeva da prikaže Griseldinu moć i uticaj, kao i njenu sposobnost da manipuliše i osvoji mesto u dominantno muškom svetu trgovine drogom.

Serija "Griselda" predstavlja značajno ostvarenje za Netfliks, demonstrirajući njihovu sposobnost da proizvedu složene i duboke narative koji istražuju tamne aspekte ljudske prirode​.


Serija "Griselda" na Netfliksu, sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi, predstavlja intrigantno i emotivno putovanje kroz život jedne od najpoznatijih figura u istoriji trgovine drogom. Njen prikaz Griseldi Blanko pruža gledaocima uvid u složenost i protivrečnosti koje definišu ovaj opasan i neizvestan svet



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR