Glas Javnosti

ZORAN DAŠIĆ DAŠA otkrio koliko je zaradio novca za 35 godina karijere (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ševač se osvrnuo na više od tri decenije dugačku karijeru

Osnivač grupa "Legende", Zoran Dašić, nakon 35 godina postojanja ove grupe, i više od 40 godina njegovog prisustva na muzičkoj sceni Daša komentariše današnje pevače koji se žale na tempo života, za njih nedovoljna primanja i velike izdatke.


- Mi smo sebe osudili da budemo koncertna grupa. Za takve nastupe pare nikada nisu bile posebno velike, pare su na ovoj drugoj strani, ali je zato način života drugačiji. Mi sviramo 2 sata, počnemo u 8, završimo u 10, i mi u pola 11 već krenemo kući. A ovi drugi tek tad počnu sa spremanjem, završavaju u 5 ujutru, a noć jede čoveka - objasnio je muzičar.On kaže da svako na svom početku bira na kojoj će strani biti i da su članovi njegove grupe na čelu sa njim krenuli drugačijim putem, popločanim pohvalama, priznanjima i nagradama, a ne onim u kome leži novac.

- Mislim ne žalim se, živimo lep i pristojan život, malo bolji od proseka, ali nisu to bazeni, avioni, kamioni. To je za nas nestvarno, ali obezbedili smo sebi lep život bez oskudacija. Sve je kako se ko za šta odluči - kaže Daša.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Viktor u 03.04.2022 16:31:18 h
     0 
OdlićnoAKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP