Glas Javnosti

IVAN MILINKOVIĆ OTKRIO TAJNU: ‘Moju bivšu devojku majka je udala za drugog’

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularni pevač i bivši član grupe Legende, Ivan Milinković, iako nema nastupe zbog trenutne situacije sa pandemiom, vredno radi na pesmama i punom parom priprema svoj prvi samostalni album. 

Ivan je publici upravo predstavio novu pesmu ,,Siva magla", za koju je specijalno pripremio i spot. Milinković je ogolio svoju dušu i prvi put priznao jednu stvar:

-Najjače ljubavne pesme, uvek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi. Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pesme ,,Za drugog te majka udala". Majka moje tadašnje devojke je rekla: “Ćero, mani se ti muzikanta i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h.” Tako je i bilo, majka je udala za drugog, priznao je Milinković za Glas javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Milinkovic Official (@ivan_milinkovicofficial)

Prema njegovim rečima pesma ima određenu univerzalnost.

-Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je autoru izašla u dahu, jer je i sam imao slično iskustvo.  Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje! Kada sam čuo kompletnu numeru, bez pevanja, shvatio sam da imam pesmu koja ima prelepo “lice”, fizionomiju (kao lepota devojke, zaokružena u svakom smislu). Na prvo slušanje, pesma je postala moja. Time mi, nije izostala ni inspiracija, da je donesem na sebi svojstven način, rekao je Mlinković i dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Milinkovic Official (@ivan_milinkovicofficial)

-Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte, zaključio je Ivan.

Pevač je uveren da će mnogi u ovoj pesmi pronaći priču svog života. Ipak, jedno je sigurno, Ivan je ostao veran kvalitetnoj muzici i interpretaciji, a publika  ostala verna njemu - kao solisti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Milinkovic Official (@ivan_milinkovicofficial)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR