Glas Javnosti

ZLATA PETROVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN : U sedmoj deceniji se zaljubila, otkrila kog datuma je veselje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zlata Petrović iza sebe ima dva braka, sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom sa kojima je ostala u sjajnim odnosima što je uvek fasciniralo javnost.

Iako je probala brak više puta, veru u ljubav nije izgubila i tvrdi da je ona pokreće, a ekskluzivno za Grand News otkrila je da je spremna da ponovo stane na ludi kamen.


 Pa ja to neću da otkrivam sada… Ali ajde neka bude ekskluziva, udajem se 16. januara zato što mi je budući muž na taj dan rođen– rekla je Zlata, međutim novinar Živojin Krstć joj nije poverovao.

 Ne znam ni da lažem, vidiš, Ja sam autentična i svoja i vidiš kako se to videlo da ja lažuckam– sa osmehom je priznala Petrovićeva koja tvrdi da je spremna za novu ljubav.


 Ja nikad ne kažem nikad za bilo šta, ali brak kao brak, lepa je to institucija kada sam ja to dva puta uradila, dobila svoju decu i unučiće… E sad da li će to biti brak ili neka veza ne znam, ali želela bih kao i sve žene na ovom svetu da imam neku ljubav– objašnjava pevačica.

Uprkos poštovanju koje ima prema bivšima, Zlata smatra da je uspešno izvršila zadatak sloge u porodici, a ona je ove godine odlučila da stavi sebe na prvo mesto.

 Uvek sam volela da moja deca imaju ljubav svojih roditelja, ali moja deca su odrasla i ne treba više da im budem spona da bi viđali svoje roditelje, a ja ću da ostavim malo prošlost iza sebe da bi došla nova ljubav. Naravno, kao čovek sam uvek tu za njih i Hasana i Peju i da budu srećni ljudi što i jesu– rekla je ona.

A kako održava svoju lepotu i mladolikost bez ikakvih tretmana i skupih krema, saznajte u videu ispod.

Glas javnosti/ Grand online

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR