Glas Javnosti

SKINULA SAM SE I ZASKOČILA GA! Zlata Petrović ne može bez INTIMNIH ODNOSA, ne bira ni vreme ni mesto, a najviše uživa na OVOM

Estrada
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Zlata Petrović nedavno je priznala da je imala dosta veza sa oženjenim muškarcima, ali da im nikada nije pravila problem. Zbog ovih izjava, Zlatu su mnogi kritikovali, a pevačica je odlučila da više ne priča o tome, već samo o iskustvima i mestima na kojima je vodila ljubav.

Zlata je rešila da sada priča samo anegdote zbog kojih će je manje osuđivati:

- Pošto su me osuđivali zbog šema s zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smem više da lajem na tu temu, ali opet svima je zanimljiva ta moja strana. Imala sam veza i veza kad sam bila mlada, a kad se već priča o seksu, bolje da ga ima nego da ga nema - priča Zlata koja voli s*ks, ali najviše u krevetu.

- Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala seks u kolima usred bela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače, takoreći slepa ulica. Skinula sam se i zaskočila ga. Niko nije mogao da nas vidi, zato smo se i opustili. Pritom je kratko trajalo, pa se nisam plašila.

Petrovićka je više puta objasnila i da nije "velika umetnica" u spavaćoj sobi, ali da se muškarci, i pored toga, lepe za nju.

- Više pita sam rekla da nisam neka umetnica u krevetu, ali sam oduvek ženstvena. To je najviše privlačilo muškarce. Zato su me hteli. Valjda sam uvek bila iskrena i govorila šta hoću, a šta neću. Nisam zavlačila, ako nam je lepo, hajde da se družimo, ako nije, razlaz! Nikad se nisam vezivala za one što su mačo-muškarci, više sam se lepila za prosečne. Nikad nisam imala određeni tip muškarca kao što neko, recimo, voli crne i visoke momke. Meni je svaki bio lep na svoj način. Dešavalo se da moje drugarice vrište od smeha kad im kažem da mi se neko sviđa, ali kad se pojavi hemija, meni nije smešno. Nije bitno kako se dvoje slažu u krevetu. Ako nema poverenja i prijateljstva kad iz kreveta izađemo, onda ništa nije važno, bolje da se razilazimo - priča pevačica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR