Glas Javnosti

Žestoka transformacija Dušice Jakovljević: Ovakvu promenu niko nije očekivao (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularna voditeljka još jednom promenila frizuru!

Dušica Jakovljević nedavno se vratila na male ekrane, ponovo postajući deo Pinkovog tima nakon kratkog odsustva. Njen povratak izazvao je pažnju javnosti. Nakon što se vratila u Pinkovo jato, Dušica Jakovljević je odlučila da napravi promene i u svom izgledu. Poznata po svojoj ekscentričnoj frizuri, voditeljka je ponovo iznenadila javnost novom, svežom frizurom koju je predstavila svojim pratiocima na Instagramu.

U opisu objave, Dušica Jakovljević je napisala: "Vrati se sebi. To je najvažnija adresa na kojoj treba da boraviš." Ovaj potez voditeljke može se tumačiti kao simboličan korak ka povratku sebi i otkrivanju novih aspekata sopstvene ličnosti.

U jednom od intervjua, Dušica je govorila o svom povratku na TV Pink, otkrivajući emotivne detalje i svoje unutrašnje dileme. Njeno iskreno poverenje u ovom trenutku dodatno je obogatilo priču o povratku na male ekrane.

Nakon skorog povratka na TV Pink, Dušica Jakovljević je odlučila da promeni svoj izgled, demonstrirajući novu frizuru na društvenim mrežama. Ovaj korak može se tumačiti kao simboličan čin povratka sebi, dok je njen iskreni pristup otkrio emotivne detalje povratka na male ekrane.


- Staneš i kad sam došla na razgovor kod Milice nisam znala da li da se rukujem ili da je zagrlim. Grljenje je bilo nešto što sam prvo poželela da uradim. Nisam znala šta je ispravno da uradim. Lusi je na mene lajala jako. Milici sam rekla da su "izvini" i "kajem se" male reči. Osećala sam se šućmurasto... - rekla je Dušica.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR