Glas Javnosti

Jovana Jeremić otkrila detalje svih sabotaža što se tiče poslova njenog izabranika

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jeremićeva je priznala šta se sve dešavalo u pogonu pekare AS!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić se još jednog oglasila nakon požara koji je izbio u pogonu njenog dečka Dragana Stankovića. Prethodno nam je otkrila da sumnja da su strani faktori uključeni u podmetanje požara, a sada je otkrila nove detalje. Jovanu smo upitali da li sumnja da je požar podmetnut zbog toga što Dragan proizvodi "srpski hleb sa tri prsta".

- Da, smatram i sigurna sam da to ima veze sa tim hlebom, sa srpskim hlebom. U pitanju je srpski hleb sa tri prsta, Dragan je veliki patriota, koji se bori da proizvodnjom hleba u Srbiji brani ceo naš narod. I sve manje je proizvođača hleba, koje bi neko da uništi na ovakav način i pritiscima. U to sam ubeđena. Ono što je moja važna poruka je da mi nećemo stati nakon trećeg paljenja pogona. Borićemo se da svi u srpskoj pekarskoj industriji žive od ovog hleba - započela je Jovana.


- Takođe, baš gde je mašina za pakovanje hleba, u proteklih mesec dana je neko na tri dana sekao kablove, da ne bismo mogli da isporučimo hleb sa tom nalepnicom. Definitivno je rat i zbog toga. Znači, imali smo seču kablova, a juče nam je neko ubacio miša u pakovanje tost hleba, koji nije bio izrezan. Da je miš zalutao, rezač kad seče, izrezao bi i miša. Ovo je bio živ miš ubačen u pakovanje. Ko to radi? Konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta i koja hoće da stvori monopol na tržištu. Nažalost, u ovom slučaju je konkurencija vezana za inostrani faktor - nastavila je voditeljka.

- Naravno, o ovome se ne priča, jer se sve crno stavlja pod tepih. Ja više ništa ne stavljam pod tepih. Sve što ne bude jasno za pekarsku industriju, imate moj broj. Što ne znam, raspitaću se. Mi čekamo tačan uzrok požara. Ne upirem prstom, ali opravdano sumnjam, jer trpimo pritisak već godinama - zaključila je Jeremićeva.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR