Glas Javnosti

Viki Miljković prodaje stanove kolegama i to u Popovićevim zgradama

Estrada
Autor: Glas javnosti

Viki Miljković po svaku cenu želi da proda stanove koje u dilu sa Sašom Popovićem uređuje na Bežanijskoj kosi.

Kako Kurir saznaje, ona u svakom razgovoru sa svojim kolegama hvali ovaj kompleks i nagovara ih da u njemu kupe novi stan, a koji će ona urediti sa svojom firmom.

Nakon što su prve stanove kupili Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući, pevačica mnoge kolege poziva da posete izložbeno-prodajni salon, u kome zainteresovani mogu da vide kako će budući kompleks izgledati.


Cena kvadratnog metra na ovoj lokaciji se kreće od 3.000 evra pa naviše. Kako ona od svake prodaje ima procenat, njena provizija po stanu je oko 10.000 evra, koliko bi potencijalni kupac trebalo da izdvoji za stan od oko 50 kvadratnih metara s garažnim mestom.

Prostom računicom, dolazi se do iznosa od oko 130.000 evra. Jedna od prvih koja će najverovatnije, pored pomenutih trepera, na tom mestu kupiti nekretninu je i Violetina koleginica iz žirija Snežana Đurišić, ali i pobednik prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Nermin Handžić.

Podsetimo, Viki i Sašu, pored toga što godinama sarađuju na projektu „Zvezde Granda“, od prošle godine povezuje i zajednički biznis s nekretninama. Njih dvoje su se uortačili na poslu izgradnje luksuznog kompleksa, u koji je Popović uložio novac koji je zaradio nakon prodaje svojih deonica u „Grandu“.


Kompanija čiji su vlasnici Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške postala je ekskluzivni prodavac stanova koje na Bežanijskoj kosi gradi Popović. Kao što se može videti i na sajtu njene agencije, ona je na njemu oglasila prodaju 280 stanova, 48 lokala i čak 500 parking-mesta.

Inače, luksuzni kompleks se nalazi na samom ulazu u Bežanijsku kosu, nedaleko od Popovićeve vile, u kojoj živi sa suprugom Suzanom Jovanović. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati bazen i teretanu koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno i na ulasku u kompleks biće postavljena rampa s čuvarima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR