Glas Javnosti

Mića Megatrend progovorio o bivšoj ženi i devojci koja mu je odnela zlatne poluge

Zabava
Autor: Glas javnosti

Milica Đorđević je na osnovnu jednog dokumenta koji sam ja potpisao, bio sam malo više ucenjen u stilu - ako hoćeš brz razvod potpiši ovo i završavamo.

Osnivač Univerziteta "Megatrend", Mića Jovanović, početkom avgusta prijavio je bivšu devojku Anu V. da mu je odnela tri poluge zlata, a navodilo se kako je izjavio u policiji, i sat marke "Rolex", limitirane serije koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra koji je kupio bivšoj ženi.

Mića je za domaće medije to prokomentarisao, ali i informaciju koja se pojavila da bivša supruga Milica Đorđević od njega potražuje kuću na Senjaku na ime navodnog duga od 800.000 evra.


- Milica Đorđević je na osnovnu jednog dokumenta koji sam ja potpisao, bio sam malo više ucenjen u stilu - ako hoćeš brz razvod potpiši ovo i završavamo. Ja u to vreme zaljubljen u ovu aktuelnu Anu sa kojom opet isto imam probleme, rešim i potpišem da je obavezujući na tih 800.000 evra misleći da ona to nikada neće da potražuje. E šta se dešava posle, dešava se to da ona ulazi u vezu posle pete godina sa nekim sitnim kriminalcem koji ima krivične prijave od falsifikovanja dokumenata do oružane pljačke, koji je sada u bekstvu i ona je verovatno nagovorio da potražuje ovih 800.000 koje joj ne pripadaju jer sam ja njoj neposredno pre toga kupio stan divan na Dedinju od 200 kvadrata koji vredi milion. Pod njegovim nagovorom Milica je ušla u tu priču koja je potpuno van zakona jer to što potražuje ne posedujem ja nego Evroazijski centar za strateški menadžment, čiji je vlasnik jedan poznatiji čovek. Evroazijski centar sam ja prodao tom čoveku, zajedno sa tom kućom, tačno pre 13 ili 14 godina (pokazuje dokument). U sudu overen i vidi se da je plaćen porez. Javna licitacija je trebala da bude, ali do nje nije došlo jer su videli da ulaze u ozbiljan kriminal - rekao je Mića, pa dodao:

- Ona može svašta da uradi. Možda nije pristojno, ali moram da napomenem da porodica mnogo znači, Milica je odrasla u jednoj lošoj sredini. Kada sam počeo da se viđam sa njom nije radila majka, brat, ona. Zaposlio sam i majku i brata, iškolovao na pilotskoj akademiji u Vršcu, kupio mu golfa, da ne pričam šta sam sve radio. Ali ako vi gledate da vam se u kući događa kriminal, kada tad morate da idete istim putem. Tako da mene ne bi čudilo da napravi drugu ujdurmu da se domogne nečeg drugog, ali mislim da u ovom trenutku to nije moguće, jer ako se nekim čudom ovo aktivira, zaprećena je jako duga kazna zatvora i za klijenta i za izvršitelja.

Jovanović je priznao da li ima sreće u ljubavi, kao i to da mu je prva supruga Biljana, koja mu je rodila sina, njegova najbolja drugarica.

- Imam i nemam, prva žena Boletova majka, Biljana divna žena i divne dane smo proveli, nikada problem oko razvoda. I sada mi je to možda najbolja drugarica, to je bila srećna ljubav, bilo je tu još par srećnih, ali su to javne ličnosti pa da ne spominjem.

Mića se osvrnuo na pljačku bivše devojke Ane i otkrio da li mu je išta vraćeno od ukradenog kako on navodi.


- Ono što sam već rekao bio sam u Francuskoj, mislim da to nije njena ideja, ali loše društvo od 2019. je rezultiralo tom pljačkom. Sada su stvari relativno mirne, krivična prijava iz policije je urađena, istraga završena u tužilaštvu, sve ide svojim regularnim tokom. Voleo bih da se sve to završi da ona i ja budemo zadovoljni - govorio je Mića, pa nastavio:

- Bilo je više pet poluga zlata, ništa nije vraćeno, nismo u komunikaciji, niti sam ja to nešto lično tražio. Ona ima svog advokata, mislim da je dobar i korektan, ja imam svog. Njih dvojica se dogovaraju, ja sam spreman za svaki kompromis - istakao je i dodao da je i pored svega i dalje voli.

- Da - odgovorio je kratko i nastavio:

- Ipak, kada se izgubi poverenje to se teško vraća čak i u ime velike ljubavi, ja sada ljubav postoji, poverenje ne može da se vrati, tako da, zaključak je da ne možemo da budemo zajedno ni po koju cenu - rekao je Jovanović

- Nemam ništa na svoje ime, sve je "Megatrendovo". Sin ima kuću na svoje ime. Imam jedan lep auto, ali sam ga sklonio ako bi izvršitelj došao ja bih mu šapnuo, ali neka se javi, može da namiri desetak posto.

Jovanović je rekao kako planira da ode u Francusku i otkrio da li će u narednoj vezi biti pažljiviji.


- Ne znam šta ću da radim. Mislio sam da odem u Francusku da se odmorim od svega. Čovek se uči dok je živ, pao sam na teškom ispitu, tačnije na dva, treći put se ispisujem sa studija - rekao je osnivač "Megatrenda".

Mića je prokomentarisao i manekenku za koju se pisalo da je navodno bila u vezi s njim, Sandru Obradović.

- Za moj 60. rođendan je sa diplome skinula moj potpis i na levoj ruci istetovirala ozbiljan tatu. Nisam je video otkada smo se razišli kao prijatelji, pretpostavljam da je skinula, možda i jeste, s obzirom na to da ima muža i dete, možda je bolje da skine - rekao je on.




Glas javnosti/T02S

.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR