Glas Javnosti

Mića Megatrend prodao zgradu univerziteta Karićima

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Univerzitet Braća Karić saopštio je da je završio proces pregovaranja i kupio zgradu Univerziteta Megatrend na Novom Beogradu, te da dolazeću školsku godinu počinje u novom i uvećanom prostoru.

Univerzitet Braća Karić saopštio je da je završio proces pregovaranja i kupio zgradu Univerziteta Megatrend na Novom Beogradu, te da dolazeću školsku godinu počinje u novom i uvećanom prostoru. Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović za Nova.rs kaže da ovo još nije konačno, da bi ugovor trebalo da bude zaključen sutra i da podrazumeva samo prodaju zgrade na Novom Beogradu, dok se njegov univerzitet seli u Beograd na vodi.
„Ta vest o prodaji naše zgrade je uslovno rečeno tačna. Mi smo pri kraju dogovora, 99 odsto će ta transakcija da se obavi. Ne želim da prejudiciram, ali sutra imamo sasatanak na kojem bi sve trebalo da bude rešeno“, kaže Jovanović.


Na pitanje da li Karićima prodaje samo zgradu ili i univerzitet, vlasnik Megatrenda kaže:

"Pregovori se vode samo oko zgrade. Megatrend univerzitet sa 12 fakulteta ostaje u mom vlasništvu".

Kako Jovanović dalje kaže za Nova.rs sedište Megatrenda u Beogradu biće prebačeno u Beograd na vodi.

"I da nije prodata zgrada na Novom Beogradu, mi bi tamo prešli jednim delom. To oko prelaska u Beograd na vodi je već dogovoreno. Nije kula, to jedino sad mogu da kažem", zaključuje Jovanović, prenosi portal Novas.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Alfa-Mega SingiBaćko u 02.08.2022 03:35:47 h
     0 
H20-BGD, joooj Mićo!AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP