Glas Javnosti

TRAGIKOMIČNO! REPORTER DOBIO NOKAUT OD RIBE: Izveštavao o katastrofalnoj oluji, pa je sve krenulo nizbrdo

Svet
Autor: Glas javnosti

Norveškog reportera nokautirala je riba dok je nadomak obale izveštavao o snažnom nevremenu koje je pogodilo sever Evrope!

Reporter je taman uspeo da se pridigne, međutim, zamalo ga je veliki talas odneo u uzburkano more.


Nesvakidašnji trenutak, koji je snimio kamerman David Jorgenvag, istakao je opasnosti izveštavanja uživo u ekstremnim vremenskim uslovima i privukao je viralnu pažnju.

Norveška se inače bori sa najstrašnijom olujom u prethodnih 30 godina dok uraganski vetrovi haraju raznim regionima dostižući udare do 180 kilometara na sat.


Snažan vetar je u blizini Laerdala, koji se nalazi severoistočno od Bergena, drugog po veličini grada u Norveškoj, oduvao autobus u kojem je bilo 14 putnika sa puta u ranim jutarnjim satima u četvrtak, ali na sreću nije bilo povređenih.


Nekoliko oblasti je doživelo poplave što je navelo avio-kompanije i operatere trajekata da obustave usluge. Zvaničnici su naložili zatvaranje škola, puteva, tunela, mostova...


Voditelj 
australijske TV kuće, podsetimo, takođe je postao viralni hit nakon što ga je nepoznata devojka iznenada poljubila dok se spremao za uživo uključenje u kome je trebalo da priča o novom paketu američke vojne pomoći Ukrajini.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR