Glas Javnosti

Sin poznate pevačice izjavio da je on "dete iz epruvete"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovan je otkrio detalje privatnog života koje javnost nije znala

Sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje nemamo prilike često da vidimo u javnosti, a svojevremeno je ispričao jedan detalj  koji se dogodio na njegovom rođenju, a o kome su znali samo najbliži..

Zlata je Jovana dobila veštačkom oplodnjom, što je njemu nikada nije predstavljalo problem, te ističe da je Božije dete.

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene - rekao je on u jednoj i otkrio kako su roditelji odabrali ime za njega:

- Majka je imala problema, nije imala dovoljno krvi. Trebalo je da se rodim osamnaestog januara, ali taj dan je bila Arkanova sahrana i doktor nije mogao majku da operiše. Tako sam se ja rodio na moju slavu Svetog Jovana i po slavi nosim ime - rekao je on.

Kako je dalje istakao, Ceca je pomogla Zlati, te joj je preporučila doktora.

- Mama dugo nije mogla da ostane trudna. Ona je dobila savete od Cece Ražnatović, koja joj je preporučila doktora, zahvaljujući kom je vantelesnom oplodnjom mama uspela da zatrudni. Ja sam dete iz epruvete - ispričao je Jovan.

Zlatin i Pejin sin otkrio je i da ga je vaspitavala baka jer roditelji zbog posla nisu imali vremena za to.

- Baka je najviše doprinela mom vaspitanju, pošto moji roditelji nisu bili kod kuće. Imali su turneje. Mama Zlata i Peja nekada nisu bili kod kuće i po 20-30 dana. Imao sam žene koje su me čuvale. Kada je deka umro, baka se preselila kod nas. Tada me je ona preuzela. Ona me je učila da budem skroman. Mama je učila da ne budem kompleksaš. Od tate sam učio da ne idem u kafane da se bijem. Od bake sam naučio životnu priču - istakao je on.

Podsetimo, Jovan je privukao veliku pažnju medija svojim izgledom i zavođenjem devojaka od kojih su neke navodno i poznate, te su ga povezivali su ga i sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović.


Međutim, šokirao je javnost priznanjem da je u Instagram lajvu imao s*ks s devojkom.

Iako mladi naslednik bivšeg estradnog para živi povučen i miran život, mimo kamera i tabloida, odnedavno je počeo da se pojavljuje u medijima, pa je otkrio kako je uspeo da izblamira celu porodicu.

Naime, on je imao uživo uključenje na popularnoj društvenoj mreži, a nakon toga je vodio ljubav s tadašnjom devojkom, zaboravivši da izađe iz lajva na Instagramu. Šta se dešava, shvatio je tek kada ga je tata Peja pozvao na mobilni i uspaničeno rekao da upravo gleda šta radi.

- Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao "end lajv strim". Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale, Peja, i kaže: Legendice, ostao ti upaljen lajv.. To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se, na sreću, ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle toga od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, s ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna - rekao je on.

Zoran Pejić Peja je takođe prokomentarisao pomenutu situaciju.

- Sedeo sam kući kada mi je stigla informacija da je Jovan uključio lajv. Uđem, da vidim šta radi i čujem da spušta telefon i neko cmakanje, vatanje, vidim sprema se akcija. Odmah sam ga pozvao i kažem mu: "Ludače ludi ili budi na Instagramu ili vodi ljubav. Rođače, ne ide oba u isto vreme." Smejali smo se kao ludi - rekao je tada Peja.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR