Glas Javnosti

BRESKVICA ODGOVORILA JK NAKON ŠTO JU JE DIVA URNISALA ZBOG IZGLEDA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša ponovo se našla u žiži javnosti nakon što je oštro iskritikovala stajling Breskvice.

Njena oštroumnost, bez dlake na jeziku, oduvek je bila njen zaštitni znak, a ovog puta nije bila ništa manje neumoljiva. 

Među svojim metama na modnoj listi stajala je i mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, čije su javne sukobe sa Karleušom već poznate široj publici.

Jelena, neumorna u svom komentatorskom stilu, nije štedela reči kada je analizirala Breskvicin modni izbor. Bez ustručavanja, ocenila je njen stil kao bled. Isto tako, nazivajući je “praznom krpom” koja spada u novu generaciju koja ne ostavlja nikakav pečat. Njena sveukupna pojava, prema Karleušinoj meri, zavređivala je ocenu dva. 

Međutim, odgovor mlade pevačice nije izostao. Ovaj put, nije bila spremna da ćuti pred Karleušinim prozivkama. Svojim javnim odgovorom starijoj koleginici, Breskvica je prkosila, te se suprotstavila oštrim rečima.

Breskvica odgovorila JKNaime, Breskvica je objavila svoj selfi, a za opis je iskoristila priliku da se nadoveže na Karleušine komentare i ocenu. Ona je istakla “Bolje i 2 nego 0, mislim” i stavila emotikon koji umire od smeha.

Glas javnosti /H01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR