Glas Javnosti

ŠAVIJIN ADVOKAT: Ovo su svi detalji suđenja sa Karićem!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Borivoje Borović za Republiku otkrio kako je proteklo današnje suočavanje!

Starleta Nataša Šavija nedavno se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, kako bi se zahvalila svima koji su bili uz nju za vreme teškog perioda i oporavka nakon navodnih batina koje je dobila, od kako ona tvrdi, Stefana Karića

Njih dvoje se danas suočavaju na sudu u Rumi, povodom optužbi koje je starleta iznela na njegov račun. Njihovo prethodno suđenje bilo je zakazano za novembar mesec, ali je odloženo, tako da će se danas suočioti. 

Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je za Republiku advokat Borivoje Borović. 

Glas javnosti/arhiva
foto: Glas javnosti/arhiva

- Letovala po bolnicama, zimovaću u sudnici... Šalu na stranu, iako nije smešno, ali navikla sam se, ako mi verujete. To je jedan dan suđenja u tom periodu, ali me je on takođe i finansijski oborio, da tek sad pokušavam da se vratim na staro, što je jako teško, kao da opet počinjem iznova. Neću ni da pričam tek o svojoj porodici, koja je svoje dete gledala u onim stanjima. Mama evo ima zdravstvene probleme, ne znam je l zbog stresa, ali mislim da ima veze. Sreća lice mi se vratilo u normalnu, za to neizmerno hvala doktoru iz Urgentnog centra Beograd, ne znam da li bi iko osim njega uspeo da sredi i šta bi radila da je ostalo onako - govorila je Šavija za naš portal, a onda odlučila i da se zahvali svom advokatu koji je zastupa na sudu:

- Veliko hvala Borivoju Boroviću koji će me lično zastupati. Velika mi je čast i znam da će on tu profesionalno da postupi, kao i uvek. Takođe verujem u naše sudstvo, da će ovo dobiti pravičan epilog, tako da ipak su se nekako kockice složile posle golgote. Ovo je u kratkim crtama, a mogla bih da napišem knjigu kroz šta sam prošla. Eto doći će dan kad ću moći da pokažem svu lekarsku dokumentaciju, pa će svima biti jasnije - poručila je ona za Republiku. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR