Glas Javnosti

KARIĆ I ŠAVIJA SE DANAS SUOČAVAJU NA SUDU! Stefan stigao u pratnji nove devojke!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Natašu Šaviju i Stefana Karića danas čeka novo suočavanje na sudu!

Današnje ročište na kome se Stefan Karić suočava sa optužbama za nasilje nad Natašom Šavijom privuklo je pažnju javnosti, posebno kada se pojavila i Karićeva devojka, Andrea Bogdanović u pratnji optuženog. Nataša je stigla ranije i fotografisana je kako stoji sama pred sudom, pušeći cigaretu i delujući neraspoloženo. Ovo nije prvo suočavanje dvoje aktera pred sudom, a nakon prvog ročišta održanog 27. decembra 2023. godine, advokat Nataše Šavije se obratio medijima iznoseći svoje viđenje situacije.

Nataša je optužila Stefana za nanošenje teških telesnih povreda, navodeći da je zbog preloma lica morala biti podvrgnuta nekoliko operacija. Uz to, u njenom licu su ugrađene pločice kako bi se vratilo u normalan položaj. Nakon prvog ročišta, advokat Borivoje Borović je naglasio da je okrivljeni Karić dobio optužni akt na ruke, ističući da je njegov advokat izostao. Suđenje je odloženo za 22. februar uz upozorenje da će se održati čak i ukoliko se advokat ne pojavi.

Instagram printscreen
foto: Instagram printscreen


Interesovanje javnosti je izazvalo i prisustvo Andreje Bogdanović na današnjem suđenju. Njen dolazak kao podrška optuženom Stefanu Kariću je iznenadio mnoge, te je postalo jasno da će ovaj slučaj i dalje biti predmet interesovanja medija i javnosti. Iako se dugo spekulisalo o njihovoj vezi i odnosu generalno, sada je i više nego jasno da je Andrea Stefanova največa podrška i da mu bezuslovno veruje.

Glas javnosti /R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR